Mersin'deki cinayet

Mersin'de bir kişiyi öldüren zanlının, Gaziantep'de eski karısını öldüren emekli polis memuru Bozan A. olduğu belirlendi- Zanlının yakalanması için Gaziantep ve Mersin İl Emniyet müdürlükleri ortak ekip kurdu

MERSİN (AA) - Mersin'deki cinayet zanlısının, Gaziantep'de eski karısını öldüren emekli polis memuru Bozan A. olduğu belirlendi. Her iki ilin emniyet müdürlükleri şüphelinin yakalanması için ortak ekip kurdu.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Mezitli ilçesi Viranşehir Caddesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hakim Suna'nın cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, zanlının emekli polis memuru Bozan A. olduğunu tespit etti.

Bu arada, 19 Eylül'de Gaziantep'te ayrıldığı eşi Türkan M'yi de öldürdüğü belirlenen Bozan A'nın yakalanması için Gaziantep ve Mersin Emniyet müdürlükleri ortak bir ekip kurdu.

Mersin'de 22 Eylül'de merkez Mezitli ilçesi Viranşehir Caddesi'ndeki bir elektrikçi dükkanının sahibi Hakim Suna (62), iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı