Mersin'de "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık iddiası

"Tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 kadından biri gözaltına alındı- Olay anı güvenlik kameralarınca görüntülendi

MERSİN (AA) - Mersin'de "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 kadından biri yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde marketi bulunan E.G. (37), kasasında 100 lira eksik çıkınca güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Marketine gelen ve alışveriş yapmak için 200 lira veren ve sonrasında alışverişten vazgeçen iki kadının para üzeri olarak verdiği 100 lirayı "tırnakçılık" yöntemiyle çaldıklarını belirleyen E.G. durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol Büro Amirliği ekipleri yaptıkları incelemede olayı G.B. ile G.E'nin (25) gerçekleştirdiğini belirledi.

Düzenlenen operasyonla G.E. gözaltına alınırken, G.B'yi yakalama çalışmaları sürüyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli G.E. adliyeye sevk edildi.

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı