Mersin'de kaçakçılık operasyonu

Bir evde içinde çok miktarda hapın bulunduğu gümrük kaçağı 44 bin 190 tıbbi malzeme ele geçirildi

MERSİN (AA) - Mersin'de bir eve düzenlenen operasyonda içinde çok miktarda hapın bulunduğu gümrük kaçağı 44 bin 190 tıbbi malzeme ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaptıkları araştırmada, merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'ndeki bir evde çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi malzeme olduğu bilgisine ulaştı.

Eve operasyon düzenleyen ekipler, ağrı kesici veya antibiyotik özellikleri bulunan 27 bin 439 hap, 14 bin 281 cinsel içerikli olduğu değerlendirilen hap ile çok sayıda şurup, krem, gebelik testi, enjektör gibi gümrük kaçağı 44 bin 190 tıbbi malzeme buldu.

Kaçakçılık iddiasıyla Suriye uyruklu İ.M. gözaltına alındı, aynı ülke vatandaşı M.K.R'nin de yakalanması için çalışma başlatıldı.


AA

Gündem Haberleri

Karaya oturan kuru yük gemisi dronla görüntülendi
Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi