Mersin’de FETÖ’den gözaltına alınan 4 kişi serbest

Mersin'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, adli kontrol kapsamında serbest bırakıldı.

Mersin'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, adli kontrol kapsamında serbest bırakıldı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, haklarında terör örgütüne üye olmak suçundan soruşturma yürütülen ve gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden ihraç olmuş eski bir öğretmen ile yine ihraç olmuş eski bir komiserin "TCK'nın 221. maddesinde düzenlenen "etkin pişmanlık" kapsamında ifade verdikleri, diğer 2 şüpheli kadının ise bakıma muhtaç çocuklarının bulunması ve soruşturmanın geldiği aşama ve delil durumu göz önüne alınarak "adli kontrol" kapsamında serbest bırakıldıkları bildirildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yüreklerin Ağza Geldiği An! Mahalleli Sızıntıyı Görünce Sokağa Döküldü
ROMANTİK BAŞLADI, CEZAEVİNDE BİTTİ
"Bir bakar mısın" diyerek çağırıp kafa attı
Serenay Sarıkaya açıklama yaptı, 12 saatte 1.3 milyon kişi gördü
Sahte e-imza davasında karar: Elebaşına 116 yıl 3 ay hapis cezası