Mersin polisi soğuk kış günlerinde yaban hayvanlarını unutmuyor

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince, soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan, aç kalma tehlikesi yaşayan hayvanlar için Huzurkent Mahallesi sınırında bulunan ormanlık ve sazlık alanlarda yabani hayvanların yiyecek bulmalarının sağlanması amacıyla yonca peletleri, saman ve tahıl gibi beslenme maddeleri bırakıldı.

Bu şekilde, sazlık alanlarda özellikle angut, saz ördekleri ve göçmen kuşların beslenmesinin sağlandığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bu kuşları sakın avlamayın: Ankara'dan kene kararı! 51 bin keklik ve sülün doğaya salınacak
Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı