Mersin Aydıncık'taki orman yangınına havadan müdahale başladı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde dün sabah saatlerinde çıkan ve gece boyunca karadan müdahalenin sürdüğü orman yangına, sabahın erken saatlerinden itibaren havadan da müdahale edilmeye başlandı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangına, bu sabah erken saatlerde havadan da müdahale edilmeye başlandı.

Dün sabah saatlerinde Mersin'in Aydıncık ilçesi Pembecik Mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Gündüz saatlerinde havadan uçak ve helikopterler yangına müdahale edilirken, akşam saatlerinden, sabahın ilk ışıklarına kadar karadan müdahale sürdü. Büyük bir alanda devam eden yangına sabah saatlerinde yeniden havadan müdahale edilmeye başlandı. Helikopterler havadan çeşitli yerlere müdahaleyi sürdürürken, yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Tedbir amacıyla bazı evlerin boşaltıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Katar Şehidi Binbaşı Sinan Taştekin Memleketinde Dualarla Karşılandı
Genç Paramedik Hamit Aras’ın Katilinden Kan Donduran Savunma
GENÇ ÇİFT ÖLÜMDEN DÖNDÜ
5 vekil salona alınmayacak
19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı