Meram'da baskın yapılan evde 17 kaçak göçmen yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığına karşı gerçekleştirdiği operasyon kapsamında, Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi’ndeki bir adrese düzenlediği baskında 17 kaçak göçmeni yakaladı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Meram ilçesindeki bir adreste kaçak göçmenlerin bulunduğunu tespit etti. Polis tarafından düzenlenen baskında, Suriye uyruklu 17 kaçak göçmen yakalandı.

Kaçak Göçmenlere Kiralama İddiası

Yapılan soruşturmalarda, daha önce göçmen kaçakçılığı suçundan kaydı bulunan Suriye uyruklu H.A.N.'nin, daireyi kaçak göçmenlere kişi başı bin liraya kiraya verdiği ortaya çıktı. H.A.N., göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Yakalanan Göçmenler Sınır Dışı Edilecek

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 17 kaçak göçmen, sınır dışı edilmek üzere muhafaza altına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri

TARTIŞTIĞI EŞİNİ TABANCAYLA BACAĞINDAN VURARAK YARALADI
FLAMİNGOLAR DA KONYA'YA KÜSTÜ
SELÇUKLU'DAN EĞİTİME ASLAN PAYI
Konya’nın Meşhur Köftecisinde Gece Yarısı Yangın
KONYA'DA ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR