Altuncan Hatun Aile ve Yaşam Merkezi’nin terasında oluşturulan Keyf-i Bahçe’de ilk gösterimde; dünyada büyük yankı uyandıran ‘Bir Filistin Çığlığı’ adlı film izleyici ile buluştu. Açık hava sinemasını Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
“AÇIK HAVADA FİLM GÖSTERİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Açık hava sinemasında dünyada büyük ses getiren bir film olan Bir Filistin Çığlığı isimli filmle gösterime başlayacaklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Filistin’de büyük bir palto giydiklerinde büyük bir imtihandan geçeceklerine inanıyorlar. Bu filme de büyük hikaye ve büyük palto denmesinin sebebi bu. Bundan sonra açık havada film gösterimlerimiz devam edecek. Ramazanın ruhuna uygun olarak biraz daha milli ve manevi değerleri yansıtan filmleri seçmeye gayret ediyoruz. Ramazandan sonra sizlerden gelen talepler doğrultusunda gösterimler devam edecek. Hepinize iyi seyirler diliyorum” dedi.
Başkan Toru’nun konuşmasından sonra yönetmenliğini Nevres Ebu Salih’in yaptığı ‘Dünyaya Büyük Gelen Hikaye Bir Filistin Çığlığı’ isimli film açık hava sinemasında büyük bir ilgiyle izlendi.