Memura ek zam görüşmesi bugün saat 16:00'da

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin beklediği ek zam haberi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bugün saat 16:00'da ek zam konusunu görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bugün saat 16:00'da ek zam konusunu görüşecek.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın dün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'le görüşmüştü. Görüşme sonrası Ali Yalçın şu paylaşımı yapmıştı:

"Memur-Sen Genel Yönetim Kurulu olarak, Bakan Vedat Bilgin ile ek zam talebimizi görüştük. Ekonomideki dalgalanma nedeniyle alım gücü düşen kamu görevlileri için ek zam görüşmelerimizin başlamasını istedik."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ALTIN RESMEN ÇAKILDI
BAYRAMDA DÜNYALARI YAKTIK
Meşhur markanın izni iptal edildi! Karar Resmi Gazete'de
Bakan Bolat Rakam Vererek Duyurdu: Toplam İhracat Rekora Koşuyor
REKOLTE SEVİNCİ KISA SÜRDÜ