Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:

"Daha bu ülkede kurulu tuzakların, kurulu düzeneklerin, vesayetin tahkimatı noktasında ortaya çıkarılmış olan barikatların temizlenmemiş olanları var"

ŞANLIURFA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Daha bu ülkede kurulu tuzakların, kurulu düzeneklerin, vesayetin tahkimatı noktasında ortaya çıkarılmış olan barikatların temizlenmemiş olanları var" dedi.

Yalçın, Eğitim- Bir-Sen Şanlıurfa 2 Nolu Şubesince düzenlenen "Üniversiteler ve Sendikal Örgütlenme" adlı toplantının açılışında yaptığı konuşmada, ülkede gelinen durumun istedikleri noktada olmadığını söyledi.

1982 vesayet anayasasının değiştirilerek millete yaslanması gerektiğini ifade eden Yalçın, şöyle konuştu:

"Türkiye bir tıkanma yaşıyor, bu tıkanmanın önünün açılması gerekiyor. Ülkede yapılan başkanlık ve hükümet modeli tartışmaları, aslında ülkenin geldiği noktada bir çıkış aradığını gösteriyor. Daha bu ülkede kurulu tuzakların, kurulu düzeneklerin, vesayetin tahkimatı noktasında ortaya çıkarılmış olan barikatların temizlenmemiş olanları var."

Toplantıda Yalçın'a bakır plaket ile mırra takımı hediye edildi.

AA

Gündem Haberleri

ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI
Torunları için biriktirdiği 2 milyonunu dolandırıcılara kaptırdı
"AİLEMDEN GİZLİ İBADET ETTİM"
Altyapıda rekor kırıp çöpte dibi gördüler