Gazetemiz Ereğli temsilciliği ve Ereğli Kitap Kırtasiye yeni yerinde hizmete açıldı.
Şehit Kâmil Atalay İlköğretim Okulu karşısı Sabah Dershanesi altındaki yeni işyerinde hizmet vermeye başlayan Ereğli Kitap Kırtasiye ve gazetemiz temsilciliğinin açılışına büyük ilgi vardı. Hacı Mustafa Cami İmamı Ahmet Ünlü açılış duasını yaptı.
Kurdeleyi Ereğli Kaymakamı Cevdet Can ile Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan keseceklerdi. Belediye Başkanı Özdoğan makası işyeri sahibi Cuma Ali Koçak’ın oğlu Niyazi’ye verdi. Kaymakam Can ve Başkan Özdoğan’ın kucağına aldığı Niyazi kurdeleyi kesti.
Açılışta konuşan Ereğli Kaymakamı Cevdet Can, açılan işyerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Yeni işyerinin bereketli kazançlar elde etmesini dileyen Can, “İşleri babalar kurar, evlatları sürdürür” dedi.
Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan da açılan işyerinin hayırlı olmasını diledib
İşletme sahipleri Cuma Ali ve Murat Koçak, “Ereğli Kitap Kırtasiye olarak 10 yıla yakın bir zamandır Ereğli halkına hizmet veriyoruz. İşletmemizi yeni yerine taşırken Ereğli’ye bir yenilik daha getirdik. Hacı adayları hac malzemesinin tamamını artık kırtasiyemizden bulabilecekler. Ereğli halkı çocuklarına zemzem suyu içirmek için hac dönemini beklemeyecekler” şeklinde konuştular.
Gazetemizin Ereğli temsilcisi Cuma Ali Koçak, “Gazete olarak Ereğli’de yeni sayfa açtık. Buna layık olmak için çalışıyoruz. Bu gün buraya kadar gelerek bizlere destek olan ve çiçekleri ile destek veren herkese sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Açılışta ise alışılagelmişin dışında hurma ve zemzem suyu ikram edilmesi davetlileri memnun etti. Zemzem suyu ve hurma misafirlerin damaklarında tat bıraktı. Memleket-Ereğli