Melen Çayı’na düşen köpek, odun parçalarının üstünde sürüklendi

DÜZCE(İHA) – Düzce'de aşırı yağışlar dere yataklarında su seviyesini yükseltti.

DÜZCE(İHA) – Düzce'de aşırı yağışlar dere yataklarında su seviyesini yükseltti. Melen Çayı'nda suya düşen bir köpek ise odun parçalarının üzerinde ilerleyerek gözden kayboldu.

Batı Karadeniz bölgesinde yağışlar etkili olmaya devam ediyor. İki gündür aralıklarla yağan yağmur özellikle dere yataklarının su seviyesini yükseltti, zaman zaman da taşkınlara sebep oldu. Düzce Melen Çayı'nda vatandaşlar tarafından kayda alınan görüntülerde de, suya düşen köpeğin, odun parçalarının üzerinde ilerlediği ve bir süre sonra gözlerden kaybolduğu görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI