Mekke'de 'anormal' sürücü otomobiliyle Harem-i Şerif'in duvarına çarptı

Mekke'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün kullandığı otomobil, Harem-i Şerif'in güney duvarına çarptı. Anormal sürücü gözaltına alındı

Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün kullandığı otomobil, Kabe'nin de içinde bulunduğu Mescid-i Haram'ın duvarına çarptı.

Mekke Emirliği Sözcüsü Sultan ed-Dusari, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"Yüksek hızla giden bir aracın kontrolünü kaybederek Mescid-i Haram'ın güney duvarına çarptığını" aktaran Dusari, kazada ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti.

Dusari, "anormal" durumdaki sürücünün gözaltına alındığını ve yetkililerin olayı araştırdığını bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ
AĞACI, 'DİLEK AĞACI'NA ÇEVİRDİLER
RTÜK’ten adını kullanan dolandırıcılara karşı uyarı