Mehmetçik için ev yemeği

Osmaniye'de bir grup kadın, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapan askerler için yöresel yiyeceklerden hazırladı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de bir grup kadın, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda görev alan askerlere gönderilmek üzere yöreye özgü yiyecekler hazırladı.

Kadınların hazırladıkları yiyecek kolileri, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya getirildi.

Grup adına açıklama yapan Selma Yücel, terörle mücadele eden Mehmetçiklere, annelerinin yemeklerini özledikleri düşüncesiyle ev yemeği gönderme kararı aldıklarını söyledi.

Güvenlik güçlerine moral için yazdıkları mektupları da kolilere koyduklarını ifade eden Yücel, “Devletimiz, askerlerimiz için her türlü desteği veriyor. Mehmetçiklerimiz, vatani görevleri esnasında anne yemeği hasreti de çekiyor. Amacımız, Mehmetçiğimizin anne yemeğine duyduğu özlemi bir nebze olsun gidermek. Bu yemekleri, annelerine, babalarına, kardeşlerine ve tüm sevdiklerine bir an önce sağ salim kavuşsunlar diye dualarımızı da ekleyerek hazırladık" diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

Kocaeli tarımında çift hasat dönemi
Otomobil Fuarının Yıldızı 32 Yıllık Efsane Oldu
Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?