Mehmet Sarı’dan Amasya’nın bütün köylerine kamelya

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, il genelindeki bütün köylere kamelya yaptırarak muhtarlara teslim ediyor.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, il genelindeki bütün köylere kamelya yaptırarak muhtarlara teslim ediyor.

Seçim döneminde verdiği kamelya sözünü yerine getiren Başkan Sarı, Göynücek'in ardından il merkezinde de dağıtımı gerçekleştirdi.

Kamelyalarda dinlenip vakit geçirecek vatandaşların duasını almak istediğini belirten Mehmet Sarı, "Geçen hafta Göynücek'te 80 kamelya dağıttık. Bugünde burada 100 kamelya dağıtımını gerçekleştirdik. Tek düşüncemiz muhtarların gönlünde kalabilmek. Kamelyalarda oturacak olan vatandaşlarımızın sadece bir duasını alabilmenin, Allah razı olsun diyebilmelerinin hesabını yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Amasya Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Zengin de, muhtarlara her zaman kapısı açık olan Belediye Başkanı Sarı'ya teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Görevden alınan CHP il başkanları Özgür Özel İrtibat Bürosu açıyor
19 Yıllık Sır DNA İncelemesiyle Çözüldü
İZMİR AK PARTİ'YE Mİ GEÇİYOR?
CHP Niğde İl Başkanı görevden alındı
26 İL YÖNETİMİ FESHEDİLDİ