Mehmet Genç’ten Emniyet’e ziyaret

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ve geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü' nü ziyaret etti.

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerie rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Genç, "Biz polisimizin azminden inancından ve cesaretinden ilham alarak İlçe Teşkilatı  olarak Tüm eminiyet  birimlerimize  her zamankinden daha sıkı sarılacağız.” diye konuştu.

Polis teşkilatının 7 gün 24 saat vatandaşın ve ülkenin huzuru için görev başında olduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgul ise “Güzel ülkemize, birileri tarafından, içimizdeki hainlerle birlikte saldırılar var. Mücadelemizi sonlandırana kadar devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından polis birimlerini ziyaret ederek memurlara çiçek takdim etti.

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ