Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru

Megastar Tarkan, 9 gündür devam eden konser serisinde yaklaşık 50 bin kişiyi ağırladı. Biletleri kısa sürede tükenen konserlerde sahne enerjisi ve ünlü konuklar dikkat çekti.

Megastar Tarkan, bitmeyen enerjisiyle binlerce hayranına unutulmaz geceler yaşattı. 9 gündür devam eden konser serisinde temposunu düşürmeyen sanatçı, dün akşam da sevilen şarkılarını art arda seslendirdi. Seyirciler, şarkılara gece boyunca hep bir ağızdan eşlik etti.

Sahnedeki Sürpriz İsimler Dikkat Çekti

Tarkan, bugüne kadar sahnesinde Cem Yılmaz, Sibel Can, Ata Demirer ve Ajda Pekkan’ı ağırladı. Sanatçı, konser boyunca seyircilerle göz göze ve kalp kalbe iletişim kurarken, salondaki ünlü isimlere selam vermeyi de ihmal etmedi.

Ünlü İsimler Seyirciler Arasındaydı

Konseri izleyenler arasında bu kez Demet Akbağ, Seda Sayan, Cem Hakko, Burcu Esmersoy, Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Emircan İğrek ve Selin Yağcıoğlu yer aldı. Gece boyunca coşku hiç azalmadı.

Final Konseri Bugün

Yoğun talep üzerine konser serisine iki yeni tarih ekleyen Tarkan, serinin son konseriyle bugün yeniden sahne alacak. Projenin sahne tasarımını Can Besbelli üstlenirken, sanatçıya sahnede güçlü bir orkestra eşlik ediyor.

Biletler Tükendi, Kara Borsa İddiası

Konserlerin en düşük bilet fiyatı 1.522 TL, en yüksek bilet fiyatı ise 12.600 TL olarak satışa sunuldu. Biletlerin kısa sürede tükenmesi, bazı platformlarda kara borsa iddialarını da beraberinde getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Zafer Ergin rahatsızlandı seyirci Arka Sokaklar'ı sordu! Devam edecek mi?
CHP’YE “İRAN SAVAŞI” ELEŞTİRİSİ
FENERBAHÇE TARAFTARINDAN OLAY SORU
KORKU VE PANİK YAYAN HESAPLAR KAPATILDI
Ece Ronay'a TSK soruşturması