Medova Her Geçen Gün Büyüyor

Medova Her Geçen Gün Büyüyor ...

Medova Hastanesi Konferans Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen  Berk Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay, “ Konya’da 3’üncü yılını doldurmasına çok kısa bir süre kalan Medova Hastaneleri’nin artık İstanbullu bir şirket değil, Konya’nın yerel bir değeri olarak anılmasının daha doğru olacağını belirtti. Medova Hastanesi’nde düzenlenen basın toplantısına Medova Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca, Başhekimi Uz. Dr. Fatma Mine Karaman, Başhekim Yard. Dr. Mehmet Çelik ve çok sayıda mensubu katıldı.

Berk Grup'un temellerinin bundan 27 yıl önce 1992 yılında İstanbul'da atıldığını belirten Seçkin Olcay, “Berk Grup’un amiral gemisi, kan ürünleri ithalatı yapan, Medova Hastanesi'nin de yüzde 100'üne sahip olan Berk ilaç oldu. Bugün, Petrokimya ürünlerinden iş sağlığı ve güvenliğine, İstanbul Hadımköy'de bulunan dev lojistik tesislerine kadar pek çok sektörde hizmet veren Berk Grup'a 2016 yılında Medova Hastanesi de katıldı. Ve bunun ardından toplamda bini aşkın çalışanıyla Türkiye'nin önde gelen grup şirketlerinden biri oldu” dedi.

SAĞLIK İHTİYAÇINA CEVAP VERİYORUZ”

Bugün sağlıkta kalite deyince ilk akla gelen marka olan Medova Hastanesi'nin mimarisinden, üstün teknolojik donanımına kadar tüm detaylarının titizlikle belirlendiğini sözlerine ekleyen Olcay,”Grubun en genç; ama çalışan sayısıyla en büyük şirketi olan Medova Hastanesi, 6O'ı yoğun bakım olmak üzere 171 hasta yatağıyla, 61 hekimiyle ve 500'ü aşkın çalışanıyla Konya'ya ve tüm ulusa kaliteli sağlık hizmeti sunma noktasında örnek teşkil eder duruma geldi. Hastanenin asıl amacı Konya halkının tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap verebilmek oldu” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl dış güçlerin de etkisiyle Türkiye'nin içine düştüğü ekonomik sıkıntıların sağlık sektörünü de yakından etkilediğine vurgu yapan Seçkin Olcay,   Medova Hastanesi’nin sektörün içine düştüğü sıkıntıların  üstesinden gelerek, bu zorlu dönemde ülke ekonomisine ve istihdamına destek vermeyi sürdürdüğünü belirtti.

Tüm sektörlerde ekonomik sıkıntılar nedeniyle istihdamda daralma yaşanırken, Medova her geçen gün büyümeye ve kalitesini yükseltmeye devam ettiğini anlatan Olcay, “Geçtiğimiz yıl 400 civarında olan personel sayısı bugün itibariyle 500 kişiyi aştı. Medova aynı zamanda, bir yandan hastalara şifa olurken, diğer yandan da bünyesinde çalıştırdığı 500'ü aşkın personeline ve esnafa ekmek kapısı oldu. Türkiye'nin kısa bir süre içerisinde devletiyle, özel sektörüyle, vatandaşıyla birlikte bu zor günleri atlatacağına inanan Medova Hastanesi ve Berk Grup gerek Konya ekonomisine, gerekse ülke ekonomisine destek verebilmek için elinden gelen tüm imkanları seferber etmeye devam edecek” ifadesinde bulundu. Ferit Hepokur-Memleket

Yerel Haberleri

ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ
Karatay’da Yarıyıl Tatiline Sanat Molası
Eksun Gıda ile Selçuk Üniversitesi’nden Konya’da Ar-Ge Protokolü