Meclis Hastanesinde görevli doktorun Kovid-19 testi negatif çıktı

Ateş ve boğaz ağrısı belirtileri üzerine yapılan test sonucu negatif çıkan doktorun, son 14 günde muayene ettiği kişilere telefonla ulaşılarak tedbir amaçlı kendilerini izole etmeleri istendi

Meclis Hastanesinde görevli bir doktorda ateş ve boğaz ağrısı belirtilerinin görülmesi üzerine yapılan koronavirüs (Kovid-19) test sonucu negatif çıktı. Doktorun son 14 günde muayene ettiği kişiler telefonla aranarak tedbir amaçlı kendilerini izole etmeleri istendi.

TBMM Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Meclis Hastanesinde görevli bir doktorda ateş ve boğaz ağrısı belirtilerinin görülmesi üzerine şehir hastanesinde test yapıldığı ve sonucun negatif çıktığı bildirildi.

Açıklamada, "Kendisi tedbir amaçlı olarak hastanede tutulmaya devam edilmektedir. Ancak son 14 günde muayene ettiği kişiler telefonla aranarak bilgilendirilmiş ve tedbir amaçlı olarak kendilerini izole etmeleri istenmiştir." ifadelerine yer verildi.

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı