MEB'den açıklama! 9 10 ve 11'nci sınıflarda yüz yüze sınavlar ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'ta başlayacak yüz yüze sınavlarının 3 Mayıs'a ertelendiğini açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'ta başlayacak olan yüz yüze sınavların 3 Mayıs'a ertelendiğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı liselerde yapılacak yüz yüze sınavlar hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart Pazartesi gününden itibaren başlatılması planlanan sınavları, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacaktır. 12. sınıfların sınavları devam edecek olup 16 Nisan Cuma gününe kadar tamamlanacaktır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez rektör oldu
Ege Üniversitesi’ne yeni rektör: Prof. Dr. Musa Alcı atandı
DİLİM ERİŞİME AÇILDI
YILBAŞI ÖNCESİ OKULLAR AÇIK MI, YARIM GÜN MÜ?
ÇEYREK ALTINI KAPTI