MEB'den açıklama! 9 10 ve 11'nci sınıflarda yüz yüze sınavlar ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'ta başlayacak yüz yüze sınavlarının 3 Mayıs'a ertelendiğini açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'ta başlayacak olan yüz yüze sınavların 3 Mayıs'a ertelendiğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı liselerde yapılacak yüz yüze sınavlar hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart Pazartesi gününden itibaren başlatılması planlanan sınavları, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacaktır. 12. sınıfların sınavları devam edecek olup 16 Nisan Cuma gününe kadar tamamlanacaktır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

OKUL RANDEVU SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?
ARA TATİL KALDIRILIYOR MU?
ÖSYM Duyurdu: 2026 YKS Ek Tercihleri Başlıyor
BU OKULDA SADECE 2 ÖĞRENCİ VAR
17 MİLYON ÖĞRENCİ İÇİN DERS ZİLİ