MDOB yeni sezonu açıyor

Mersin Devlet Opera ve Balesi, yeni sanat sezonunda iki opera ile bir bale ve bir müzikalin prömiyerlerini gerçekleştirecek

MERSİN (AA) - Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), yeni sanat sezonuna 1 Ekim'deki açılış konseri ile başlayacak.

MDOB'tan yapılan açıklamaya göre, yeni sezonu 1 Ekim'deki konserle açacak olan MDOB, "Rita" ile "La Serva Padrona" operaları ile "Yunus Emre" balesi ve "My Fair Lady" müzikali gibi yeni eserlerin prömiyerlerini gerçekleştirecek.

Bu yılın repertuvarında ayrıca, "Yevgeni Onyegin" ve "Macbeth" operaları, "Amazonlar", "Kanlı Düğün - Danzon", "Çakırcalı Mehmet Efe", "Üç Silahşörler" baleleri ile "Lüküs Hayat" ve "Keşanlı Ali Destanı" müzikalleri de yeniden sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

MDOB, küçük izleyicileri için de "Değirmendeki Hazine", "Nasreddin Hoca" ve "Masal Şatosu" çocuk oyunları da sahneleyecek.


AA

Kültür Sanat Haberleri

Şalvarlı Picasso'nun Azim Dolu Sanat Yolculuğu
Tavşanlı Höyük'te 4 bin yıllık sürpriz
"Bir Türk Meselesi" Altın Portakal’da seyirciyle buluştu
Gökhan Kırdar'a önemli görev
Tespih meraklıları buraya akın ediyor