Mazlum çocuklar için bir kutu çikolata bayram oluyor!

Ülke ve dünya genelinde mazlumların yardımına koşan Türkiye Diyanet Vakfı, bu bayram da savaş mağduru çocukları sevindirdi. Miniklerin çikolata ve kekleri kutularla kucaklaması ve gözlerindeki mutluluk ifadesi objektiflere böyle yansıdı

Türkiye ve dünya genelinde mazlumların yardımına koşan Türkiye Diyanet Vakfı Suriye'de de savaş mağduru ailelerin geleceğini imar ediyor.

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çalışmaları yerinde inceleyerek öğrencilerle sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.

Ali Erbaş, TDV'nin, Suriye'nin İdlib şehrindeki insani yardım ve eğitim çalışmalarını incelemek ve yetim kamplarını ziyaret etmek üzere bölgeye ziyarette bulundu.

Kilis Müftülüğü ve TDV Kilis Şubesi organizasyonunda hayırseverlerimiz ve DİTİB’in destekleriyle Suriye’de savaş mağduru ailelere ve Kilis’teki ihtiyaç sahiplerine bayramlık kıyafet ve gıda yardımı ulaştırdık. Kardeşlerini unutma

Prof. Dr. Ali Erbaş, Vakfımızın Suriye'de yürüttüğü İyilik Konutları'nda incelemeler yaparak, savaş mağduru aileler ve yetimlerle bir araya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

’81 İlde 81 Orman’ Projesi yeniden hayata geçiyor
Full Film izle: Türkçe Dublaj ve Altyazılı HD Film izle
En İyi Film Siteleri ve Platformları
Koca engereklerin çiftleşme dansı kamerada
Ankara'nın Sıcak Yazlarını Ferahlatan Yer: Kral Havuzu