Mayıs karı Bahçesaray yolunda etkili oldu

Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 rakımlı Karabet Geçidi'nde kar yağışı etkili oldu.

Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 rakımlı Karabet Geçidi'nde kar yağışı etkili oldu.

Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı Van Bahçesaray kara yolunda sürücüler kısa süreli etkilendi. Kar yağışı ile birlikte Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri, 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'ne bir iş makinesi göndererek yolu kardan temizledi. Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı Karabet Geçidi beyaza bürünürken, yazlık yoldan gitmek isteyen bazı sürücüler kardan dolayı yokuşu çıkamayıp geri dönerek kar tünelini kullandılar.

Öte yandan, Van'da dünden buyana etkili olan yağmurdan dolayı bazı iş yerleri ile caddeler su altına kalırken, rüzgardan dolayı da bazı elektrik direkleri devrildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI