Marmaris’te palmiyeler bakıma alındı

Marmaris genelindeki palmiye ağaçlarının dönemsel budamaları için çalışma başlatıldı.

Marmaris genelindeki palmiye ağaçlarının dönemsel budamaları için çalışma başlatıldı.

Marmaris'in sembolü haline gelen palmiye ağaçları da Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bakıma alındı. Marmaris'te meydana gelen yangınlarda çam ağaçlarının zarar görmesi üzerine besinleri azalan arıların palmiye tohumlarından beslenmesi için geçtiğimiz yıl geç budama yapılmıştı. Doğanın tekrar canlanmasıyla bu yıl zamanında çalışma yapılmaya başlandı. Çalışmanın Marmaris'in tüm bölgelerinde program dahilinde yapılacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer palmiyelerin kuruyan yapraklarının düşmesiyle oluşturduğu tehlikenin dışında görüntü kirliliğine de neden olduğunu belirterek yıllık bakımlarının aksatılmadan yapıldığını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI