Marmaris’te ikinci tırda hazırlandı

Depremzedeler için Marmaris Belediyesi'nin koordinesinde Marmarisli vatandaşların katkılarıyla yardımlar toplanmaya devam ediyor.

Depremzedeler için Marmaris Belediyesi'nin koordinesinde Marmarisli vatandaşların katkılarıyla yardımlar toplanmaya devam ediyor.

Dün toplanan 1 tır dolusu yardım bölgeye gönderilmek üzere AFAD yetkililerine teslim edildi. Malzemelerin bugün yola çıkarken ikinci tır için de sabahtan itibaren çalışma başlatıldı.

Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu'nda oluşturulan yardım merkezinde toplanan malzemeler kayıt altına alınarak tasnif edildi. Ardından kutulara konulan yardımlar bölgeye ulaştırılmak üzere tırlara yüklendi.

AFAD, bölgedeki belediye başkanları, CHP İl ve İlçe Başkanlıkları ile sürekli olarak irtibatta olduklarını belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Bölgeden gelen taleplere göre yardımları göndermeye devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia