Marmaris'te deniz ve güneş keyfi

Marmaris'te sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ile turistler, denizin keyfini çıkarttı

MUĞLA (AA) - Marmaris'te sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ile turistler, denizin keyfini çıkarttı.

AA muhabirinin Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 27, deniz suyu sıcaklığı ise 19 derece olarak ölçüldü. Sıcak havanın çarşamba gününe kadar ilçede süreceği belirtildi.

Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşların yanı sıra yerli ve yabancı turistler, Kordon, Atatürk ve uzunyalı sahilinde yoğunluk oluşturdu. Pazar günü çocukları ile deniz kenarında kahvaltı yapan aileler deniz keyfi de yaşadı.

Turistlerin bir kısmı denize girerken bir kısmı da yürüyüş ve alışveriş yaparak vakit geçinrdi. Deniz bisikleti ile körfez sefası yapanlar, denizde arkadaşları ile oynayanlar renkli görüntüler oluşturdu.

Kumsalda çocukları ile oynayan turistler ve vatandaşlar bir taraftan Marmaris Körfezi'nde gerçekleşen yelkenli yat yarışlarını da izleme imkanı buldu.



AA

Gündem Haberleri

Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı