Marmaris’te belediye ekipleri "Temiz Marmaris" için yoğun mesai yaptı

Marmaris Belediyesi ekipleri bayram yoğunluğu yaşanan ilçede aralıksız çalışıyor.

Marmaris Belediyesi ekipleri bayram yoğunluğu yaşanan ilçede aralıksız çalışıyor.

Temizlik İşleri personeli de sabahın erken saatlerinde mesaiye başlıyor. Kapalı Çarşı, Sevgi Yolu, Halk Plajı, Barbar Sokağı, sahil yolu ve kordon başta olmak üzere ilçenin geceleri yoğunluk yaşanan noktaları özel araçlarla süpürülerek, yıkanıyor. Ayrıca, ekipler plajlar, yol kenarları, ormanlık alanlar, parklar ve yeşil alanlarda da sürekli olarak mıntıka temizliği yapıyor. Çalışmalar gün boyunca ilçenin tüm mahallelerinde devam ediyor.

Belediye ekiplerinin 7/24 temiz Marmaris için çalıştığını ifade eden belediye yetkilileri, vatandaşlardan da çevreye karşı duyarlılık beklediklerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR