Marmaris Belediyesi bayram mesaisinde

Marmaris Belediyesi ekipleri bayram tatilinde yoğunluk yaşanan ilçede 7/24 mesai yapıyor.

Marmaris Belediyesi ekipleri bayram tatilinde yoğunluk yaşanan ilçede 7/24 mesai yapıyor.

9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla tatilci akınına uğrayan Marmaris'te, belediye ekipleri teyakkuz halinde bayram mesaisi yapıyor. Yerli ve yabancı yüzbinlerce turisti ağırlayan ilçede halkın huzur ve güven içinde tatil yapması için tüm tedbirleri alan belediye, sürekli kontrollerle işi sıkı tutuyor.

Zabıta ekipleri; herhangi bir rezervasyon yapmadan, kalacak yeri olmadan Marmaris'e gelerek halk plajları, parklar, yeşil alanlar veya banklarda geceyi geçiren vatandaşların oluşturacağı kötü görüntüye meydan vermemek için sabahın erken saatlerinden itibaren denetimler yapıyor. Plajlar veya diğer noktalarda uyuyan vatandaşlar varsa bunları kaldırarak olumsuz manzaralara izin vermiyor. Gün boyu ve gece de denetimler yapan zabıta ekipleri seyyar satıcılara göz açtırmazken gürültü yaparak çevreyi rahatsız edenlere de müdahale ediliyor. Kurallara uymayanlara idari işlem uygulanıyor.

Temizlik personeli de yine sabah erken saatlerden itibaren plajları, sahil ve yürüyüş yollarını temizleyerek bu bölgeleri yeni güne hazırlıyor. Öte yandan yoğunluk nedeniyle özellikle temizlik konusunda aksama yaşanmaması için Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri ekipleri de temizlik İşleri personeline destek oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi