Marmaris Belediye Başkanı Oktay, başarılı sporcuları ağırladı

Türkiye 5'incisi olan Marmaris Belediyesi Gençlikspor U-12 voleybol takımı, kupalarıyla Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ı ziyaret etti.

Türkiye 5'incisi olan Marmaris Belediyesi Gençlikspor U-12 voleybol takımı, kupalarıyla Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ı ziyaret etti. Başkan Oktay, kupa için en güzel hediye yorumunu yaptı.

Türkiye Şampiyonası'nda 5'inci olarak büyük bir başarıya imza atan Marmaris Belediyesi Gençlikspor U-12 voleybol takımı, kupalarıyla Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Hasan Yaylalı, Kulüp Başkan Yardımcısı Bahattin Kabaçam ve antrenör Serdar Yılmaz'ın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Oktay, duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirdi.

"Bu yıl ki en güzel hediyeyi alıyorum" diyen Başkan Oktay, "Türkiye Şampiyona'sında müthiş mücadeleler göstererek onlarca takım arasından sıyrılıp Türkiye 5.'si olan sizler hepimize büyük bir mutluluk yaşattı. Her zaman kazanmak yok, her zaman kaybetmek de yok. Bizim için asıl önemli olan sizlerin oynadığı oyundan keyif alması ve Marmaris'in karakterini, duruşunu ortaya koymak. Şimdiye kadar da sizler bunu fazlasıyla yaptınız. Her birinizi ayrı ayrı tekrardan tebrik ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TEPKİLER ÇOĞALDI ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ
İLK SIRADA AK PARTİ VAR
Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı