Marmaray’da seferlerin durma sebebi belirlendi: Yolculardan biri yangın butonuna bastı

Üsküdar Marmaray'da seferler durdurulurken, "acil bir durum sebebiyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir" şeklinde anonslar yapıldı.

Üsküdar Marmaray'da seferler durdurulurken, "acil bir durum sebebiyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir" şeklinde anonslar yapıldı. Seferlerin durma sebebinin, bir yolcunun amacı dışında yangın butonunu kullanması olduğu belirtildi.

Üsküdar Marmaray istasyonunda saat 18.15 sıralarında acil bir durum sebebiyle vatandaşların peronları derhal terk etmeleri yönünde anons yapıldı. Anons üzerine vatandaşlar istasyondan çıkarken seferler kısa süreliğine durduruldu. Yapılan incelemede, bir yolcunun yangın butonunu amacı dışında kullanması nedeniyle yangın alarmının devreye girdiği, istasyon boşaltma anonslarının otomatik olarak devreye girdiği anlaşıldı. Durumun anlaşılması üzerine seferler normale döndü.

Marmaray tarafından sosyal medya hesaplarından, "Marmaray Üsküdar istasyonunda bir yolcunun amacı dışında yangın butonuna basması sonucu yangın alarmı devreye girmiş, otomatik istasyon boşaltma anonsu yapılmıştır. Asılsız alarm kısa sürede iptal edilmiştir. Trenlerimizde aksama olmadan seferlerimiz devam etmektedir" şeklinde açıklama yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kamyon altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti
Sürüden ayrılan keçileri kurt kapmadan jandarma buldu
Demir Çubuklu Magandalar Yaşlı Adamı Ölüme Terk Etti!
İstanbul’da 1 Mayıs Alarmı: Taksim ve Beşiktaş’ta Kritik Saatler
İnegöl'de 5 Yıllık "Baba" İntikamı: Hastaneden Acı Haber Geldi!