Marmara’da panik anları

Balıkesir'in Avşa Adası'ndan kalkan feribot Marmara Denizi'nde fırtınaya yakalandı, o anları bir yolcu cep telefonu ile kaydetti.

Balıkesir'in Avşa Adası'ndan kalkan feribot Marmara Denizi'nde fırtınaya yakalandı, o anları bir yolcu cep telefonu ile kaydetti.

Edinilen bilgiye göre, Avşa Adası'ndan İstanbul'a hareket eden feribot kalktıktan bir süre sonra Marmara Denizi'nde fırtınaya yakalandı, yolculardan bazıları baygınlık geçirdi. Korku dolu anları feribottaki bir yolcu cep telefonu ile kaydetti. Feribotun içerisine deniz suyu girdiği görülürken, yolcuların korku dolu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı. Normalde 3 saat süren yolculuk fırtına sebebiyle 4 saat sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Köy yolunda iskeleti göremedi kafatası kırıldı
HIRSIZLARI YAKALAYIP BU HALE GETİRDİ
O KADIN HAKKINDA KARAR ÇIKTI
O İSİM İSTANBUL'DA TUTULMADI