Marmara'da dev köpek balığı

Tekirdağ'da balıkçı ağına yaklaşık 1 ton ağırlığında köpek balığı takıldı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da ava çıkan balıkçının ağına, yaklaşık 1 ton ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı takıldı.

Tekirdağ balıkçı barınağından teknesiyle Marmara Denizi'ne ava çıkan Erdal Coşkunçay, ağlarını topladığı sırada köpek balığını farketti.

Ağa takılan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki camgöz cinsi köpek balığı, denizden çıkarılmadan tekneyle barınağa kadar getirildi.

Dev köpek balığı, diğer balıkçıların yardımıyla vinç kullanılarak denizden çıkarıldı.

Vatandaşlar da cep telefonuyla köpek balığının fotoğrafını çekti.

Balıkçı İdris Şeremet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpek balığının çok büyük olduğunu ve güçlükle denizden çıkarabildiklerini belirterek, "Gördüğünüz gibi 20 kişiyle zor içeriye alabildik. Arkadaşımıza yardım ettik. Bu şimdi İstanbul'da balık haline gidecek ve ihaleyle satılığa çıkartılacak. 1 tonun üzerinde ağırlığı var" dedi.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti