Marmara Adası'nda feribot iskeleye çarptı

GESTAŞ AŞ'ye ait "Çanakkale" isimli feribotun, Balıkesir'in Marmara ilçesinde iskeleye çarpması sonucu ve feribot ve iskelede hasar oluştu - Marmara Adalar Belediye Başkanı Aksoy:- "Kazada şu an için yaralanma veya can kaybı söz konusu değil. Feribottaki

BALIKESİR (AA) - Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ'ye ait "Çanakkale" isimli feribotun, Balıkesir'in Marmara ilçesinde iskeleye çarpması sonucu, feribot ve iskelede hasar oluştu.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde Marmara ilçesine gelen "Çanakkale" isimli feribotun yanaşırken kontrolsüz şekilde merkez iskelesine çarptığını söyledi.

Aksoy, "Kazada şu an için yaralanma veya can kaybı söz konusu değil. İskele kullanılamaz hale geldiği için adamızda bulunan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yetkilileriyle görüşme halindeyiz. Gün içindeki seferleri oraya aktarmaya çalışıyoruz. Feribottaki yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI