Marketten çalıp markete satmışlar

Çubuk ilçesinde bir marketten 2 bin lira değerinde kuru yemiş, şeker, çay, çikolata, yağ ve sucuk çaldığı tespit edilen 5 zanlı tutuklandı- Çalınan gıda maddelerinin çoğunun Akyurt'ta bir markete satıldığı öğrenildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir markete girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 zanlı tutuklandı.

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, önceki gün sabaha karşı Yıldırım Beyazıt Mahallesi İbni Sina Caddesi'nde bir marketin arka camındaki demir korkulukları kırarak içeri giren ve 2 bin lira değerinde kuru yemiş, şeker, çay, çikolata, yağ ve sucuk çalan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Zanlıların kaçarken marketten çaldıkları çikolataların bir bölümünün döküldüğünü belirleyen polis ekipleri, kaçış istikametinde araştırma yaptı.

Araştırmalar sonucunda olaya karıştığı belirlenen Ö.N, İ.Y, S.T, M.E. ve D.P. kaldıkları evde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

Çalınan malzemelerin bir kısmı ele geçirilirken, büyük bölümünün ise Akyurt’ta bir markete satıldığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı