Markette davetsiz misafir

Samsun'da bir markete giren martı, bütün reyonları gezdikten sonra bir şey almadan çıktı.

Samsun'da bir markete giren martı, bütün reyonları gezdikten sonra bir şey almadan çıktı. Gülümseten o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi Şehit Mustafa Zıvalı Bulvarı üzerinde bulunan bir markette meydana gelen olayda, davetsiz misafir martı önce marketin içine girdi. Akabinde yürüyerek reyonlar tek tek dolaştı. İndirim reyonundan, içecek reyonuna kadar gezen martı çalışanların tepkilerine de kulak asmadı. Akabinde yürüyerek marketten çıkan martı gülümseten anlar yaşattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR
Yazın kurumak üzereydi, Uludağ’ın karlarıyla yeniden coştu