Mardin'deki sokağa çıkma yasağı

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle Nusaybin, Ömerli ve Artuklu ilçelerindeki 9 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin, Ömerli ve Artuklu ilçelerindeki 9 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Ömerli'nin Sulakdere ve Aytepe, Artuklu'nun Yardere ve Ahmetli ile Nusaybin ilçesine bağlı İlkadım, Yavruköy, Büyükkardeş, Küçükkardeş ve Akarsu mahallelerinde PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bugün saat 16.00 itibarıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, vatandaşlara can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür edildi.

AA

Gündem Haberleri

ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Gözaltına Alındı
Danıştay, Gökçek dosyasını yeniden açtı
Astsubay Kıdemli Başçavuş Talat Okur şehit oldu