Mardin'de yollar asfaltlanıyor

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaman:- "Ülke ve millet olarak birlik beraberliğe ihtiyacımız var. İnşallah bu yollar birliğimize yol açar, sevenleri birbirine kavuşturur"

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin'de çalışmalar kapsamında, Kızıltepe ilçesi Akdoğan Mahallesi'nde yapılan grup yolun açılışı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, açılışta yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde şehrin en büyük sıkıntılarından biri olan ulaşım, altyapı sorununu derhal çözmek için projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Asfaltlama çalışmalarında hedeflerinin çok üzerine çıktıklarını kaydeden Yaman, "4 bin 700 kilometre yol ağımız var. Bunun yaklaşık 2 bin 700 kilometresi traktörle bile gidilemeyecek şekildeydi. Bu yol ağında iyileştirmelerimize başladık." dedi.

Yol çalışmalarına gelecek yıl da hızla devam edeceklerini anlatan Yaman, 2018'de bin kilometrenin üzerinde yolda sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

"Ülke ve millet olarak birlik beraberliğe ihtiyacımız var. İnşallah bu yollar birliğimize yol açar, sevenleri birbirine kavuşturur." diyen Yaman, bu çalışmaların eğitime, sağlığa ve ticarete çok büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Daha sonra yolun açılışı yapıldı.


AA

Gündem Haberleri

Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN
Tarihi Yarımada semalarında çift gökkuşağı sürprizi
EVLERE ÇELİK KASA ŞARTI GELİYOR