Mardin'de terör operasyonu

Mardin'in Savur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuvalet, mutfak ve teröristlerin yatmak için kullandığı bölmelerden oluşan sığınakta, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi

MARDİN (AA) - Mardin'in Savur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuvalet, mutfak ve teröristlerin yatmak için kullandığı bölmelerden oluşan sığınakta, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler bulundu.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri, ilçeye bağlı Taşlık Mahallesi kırsalında operasyon düzenledi.

Operasyonda jandarma ekipleri, terör örgütü PKK'ya ait tuvalet, mutfak ve teröristlerin yatmak için kullandığı bölmelerden oluşan bir sığınak tespit etti.

Sığınaktaki aramada, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeyle çok sayıda yaşam, gıda ve örgütsel malzeme ele geçirildi.

Bölgede, terör örgütüne yönelik operasyon sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi
1 NİSAN'DA CEZALAR BAŞLIYOR
11 yaşındaki hafızlık öğrencisi yarışmada birinci oldu
Sosyete ve Spor Dünyasında Uyuşturucu Sorgusu
Manken Didem Soydan'dan "Yanlışlıkla Çektim" Savunması: İfade Ortaya Çıktı!