Mardin’de mevsimlik işçilerin arttığı 2 mahalle ve 2 mezra karantinaya alındı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde 2 mahalle ile 2 mezra, mevsimsel tarım işçilerinin sirkülasyonun yoğun olduğu, bu işçilerin karantina kurallarına uymadan yerleşim yerlerine gelmeleri nedeniyle karantinaya alındı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde 2 mahalle ile 2 mezra, karantinaya alındı.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal Yücebağ Mahallesi ve bu mahalleye bağlı Der ile Karasu mezralarında mevsimsel tarım işçilerinin sirkülasyonun yoğun olduğu, bu işçilerin karantina kurallarına uymadan yerleşim yerlerine gelmeleri nedeniyle toplum Sağlığı açısından COVİD-19 sağlık taramalarının yapılacak olmasından dolayı 7 günlük karantina kararı alındığı duyuruldu.

Ayrıca yapılan açıklamanın devamında, Kocakent mahallesinde de COVİD-19 tanılı vatandaşların sayısının yüksek olduğu ve giderek artmasından dolayı mahalle karantinaya alındığı belirtildi. Karar üzerine jandarma ekipleri, mahalleler ile mezralara giriş-çıkışları kapattı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

9'U ÇOCUK 33 KİŞİ TUTUKLANDI
Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'de 7 kişi serbest
KAVGAYI AYIRMAK İSTEDİ CANINDAN OLDU
BU MESAJA TIKLAYANIN HESABI BOŞALIYOR
Serik’te ’tefecilik’ ve ’kara para aklama’ operasyonunda 7 tutuklama