Mardin’de FETÖ’den 18 asker tutuklandı

Mardin merkezli, 13 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 24 askerden 18’i tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, 12 Ekim'de 25 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Bunun üzerine Mardin merkezli, İstanbul, Ankara, Malatya, Burdur, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Adana, Bursa, Konya, İzmir ve Kocaeli ile KKTC'de eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, 24 asker gözaltına alınmıştı.

 Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 18’i tutuklanırken, 6’sı adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Firari bir şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Yerel Haberleri

3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU
Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR