Mardin'de 6 yıl önce işlenen cinayet

Maktulün, gözaltına alınan dini nikahlı eşi ile eşinin sevgilisi olduğu öne sürülen şüpheli tutuklandı

MARDİN (AA) - Mardin'in Artuklu ilçesinde 6 yıl önce silahla öldürülen M.A.C'nin katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan dini nikahlı eşi ile eşinin sevgilisi olduğu öne sürülen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Artuklu ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde 3 Nisan 2012'de silahla vurularak öldürülen M.A.C'nin dosyasında yeni deliller buldu.

Emniyet ve jandarma ekiplerince yürütülen operasyonda, M.A.C'nin dini nikahlı eşi S.A. ve eşinin sevgilisi olduğu öne sürülen H.A. gözaltına alındı.

S.A'nın evinde yapılan aramada, ruhsatsız tabanca, 25 fişek ve uçaksavar mermisi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

ŞEHİT YAKINI MAAŞLARINA DEV ZAM YOLDA
Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN