Mardin Valiliğinden YKS tedbirleri

Mardin Valiliği, 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS için alınan tedbirler hakkında duyuruda bulundu.

Mardin Valiliği, 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS için alınan tedbirler hakkında duyuruda bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada YKS süresince ağır tonajlı yük araçlarının geçişlerine izin verilmeyeceği belirtildi. Açıklamada, "17-18 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavında alınacak olan trafik tedbirleri içerisinde, 17, 18 Haziran 2023 tarihlerinde saat.08.00, 10.00 saatleri arasında yük nakli için kullanılan ağır tonajlı yük taşıyan araçların tır, çekici, kamyon şehir merkezine girişlerine izin verilmeyecek, trafik akışını bozmayacak şekilde uygun bir yerde bekletileceklerdir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu
Fırtına şiddetini artırdı! Alanya ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara