MARBLE Fuarı'na 33 ülkeden katılım

Yarın 24. kez kapılarını açacak İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda 33 ülkeden 220 yabancı firma ürünlerini sergileyecek

İZMİR (AA) - Doğal taş sektöründe dünyanın önde gelen fuarları arasında gösterilen MARBLE - İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda 220'si yabancı bin 143 firma ürünlerini sergileyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin fuarcılık iştiraki İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, yarın kentte 24'üncü kez kapılarını açacak fuar, dünya genelinde sektörün buluşma noktası olacak.

Bu yıl 150 bin metrekare alanda gerçekleşecek fuarda yabancı firma sayısının geçen yıla göre 213'den 220'ye, yerli firma sayısının ise 896'dan 923'e çıktığı belirtilen açıklamada toplam bin 143 firmanın 4 holde stant açacağı bildirildi.

Afganistan, Çin, Hindistan, İran ve Brezilya'nın fuara milli organizasyonla katıldığının aktarıldığı açıklamada bu yıl ABD, İngiltere, Rusya ve Japonya'nın da dahil olmasıyla 33 ülkeden katılımcının ağırlanacağı ifade edildi.

Türkiye'nin birçok ilinden yerli firmaların da katılacağı fuarda ağırlıkları 10 ile 30 ton arasında değişen bin 500 blok sergilenecek.

Kapılarını 31 Mart'ta kadar açık tutacak fuar, 10.00-18.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

AA

Ekonomi Haberleri

Bakan Şimşek, Kira ve Eğitim Enflasyonunu İşaret Etti: Yeni Adımlar Geliyor
91 YENİ MİLYARDER DAHA
89 YILLIK DEV HAVLU ATTI
PAYCO’ya kara para aklama operasyonu: 11 gözaltı
Emlak Vergisinde Yeni Dönem: Artışa Üst Sınır Geldi