Maraş olaylarının 40. yılı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:- "Tarihimizin en büyük acılarından Maraş olaylarının yıl dönümünde, aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmamasını diliyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tarihimizin en büyük acılarından Maraş olaylarının yıl dönümünde, aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmamasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Maraş olaylarının 40'ıncı yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Tarihimizin en büyük acılarından Maraş olaylarının yıl dönümünde aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmamasını diliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Gündem Haberleri

Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi
'Azerbaycan’da Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığı' iddialarına yalanlama
Bakan Yardımcılığına Kutluhan Taşkın atandı
DOST VE KARDEŞ AZERBAYCAN HALKINA İNCE MESAJ
Bakan Çiftçi: Zeynep bebeğimiz pışpışlanarak kurtarıldı