Mantardan zehirlenen 5 kişi hastanelik oldu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yedikleri mantardan zehirlendikleri şüphesi ile 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şamlar Mahallesi'nde dağlık alanda ava giden M.O.K., yediği mantardan zehirlendiği şüphesiyle Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Beytepe Mahallesi'nde de aynı aileden 4 kişinin yedikleri gıdadan rahatsızlandığı ihbarı üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi.

Yedikleri mantardan zehirlendikleri şüphesiyle Y.Ö., A.Ö., N.Ö. ve B.G.Ö., Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

SERVİS ARACI OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI
‘İFTAR REZERVASYONU’ OYUNU
BAŞINA ALDIĞI YUMRUK SONU OLDU
Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Akşehir’de anıldı
AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda Gönül Sofrası Kuruldu