Mansur Yavaş: Ankara için hayırlı olsun

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş ve kayınvalidesi Nevin Kıvanç ile birlikte oyunu Ankara'da kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eşi Nurşen Yavaş ve kayınvalidesi Nevin Kıvanç ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Ümitköy Anadolu İmamhatip Lisesi'nde "4101" nolu sandığa oyunu attı.

Oy kullanmasının ardından açıklamada bulunan Yavaş, "Oylarımızı kullandık. Ankara için hayırlı uğurlu olsun inşallah. Seçimlerin sonucu hakkında hiçbir tereddüdümüz yoktur. İnşallah akşam dokuzdan sonra belediyenin bahçesinde görüşmek üzere" dedi.

Mansur Yavaş'ın seçimin sonuçlarını Ankara Büyükşehir Belediyesi binasında takip etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Antalya'da İstifa Sürprizi: Bağımsız Devam Edecek
Depremzedelere Konut ve İş Yerlerinde Dev İndirim Müjdesi
Kılıçdaroğlu: Dış Politikada Türkiye'nin Çıkarı Esastır
Bakan Şimşek: Doğu ve Güneydoğu Türkiye'nin Yeni Büyüme Motoru Olabilir
Eski CHP’li Meclis Üyesi’nden imam hatipler için tepki çeken sözler