Manisaspor Kulübü Başkanı Mergen:

- "Mali açıdan olduğu gibi sportif açıdan da toparlanacağımıza inanıyoruz"


MANİSA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un kulüp başkanı Abdullah Mergen, "Mali açıdan olduğu gibi sportif açıdan da toparlanacağımıza inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Mergen, yaptığı yazılı açıklamada, yarın oynayacakları Büyükşehir Gaziantepspor maçından da galibiyetle ayrılarak, Denizlispor maçıyla yakaladıkları çıkışı devam ettireceklerine inandığını belirtti. Futbolculara ve teknik heyete güvendiklerini kaydeden Mergen, "Mali açıdan olduğu gibi sportif açıdan da toparlanacağımıza inanıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Mergen, vergi borçlarının 7 milyon 500 bin lira olduğunu, bunu da 6 yıllık bir ödeme planına yaydıklarını ve ilk yapılandırma taksitini ödediklerini kaydetti. Takımın dörder bin liralık Denizlispor maçı galibiyet primini, personel, altyapı teknik ve idari personel ödemelerini de yaptıklarını ifade eden Mergen, Manisa'dan destek almadan özveriyle ve iyi niyetle çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.


AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü