Manisa'daki cinayet

Turgutlu ilçesinde tartıştığı eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kişi, tutuklandı

MANİSA (AA) - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tartıştığı eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kişi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, bugün evinde tartıştığı eşini pompalı tüfekle vurduktan sonra polise teslim olan Nail Gökmen (45), emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.

Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ileri sürülen ve bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilen Gökmen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gökmen, adliye çıkışı polis aracına bindirilirken fotoğrafını çeken gazetecilere kahkaha atarak tepki verdi.

Selvilitepe Mahallesi Büşra Sokağı'nda yaşayan Nail Gökmen ile eşi Neşadiye (46), henüz belirlenemeyen nedenle tartışmış, eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan Neşadiye Gökmen, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı