Manisa’da seçim sandıkları kurulmaya başlandı

Manisa'da 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için okullarda sandıklar ve oy kullanılacak paravanların kurulmasına başlandı.

Manisa'da 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için okullarda sandıklar ve oy kullanılacak paravanların kurulmasına başlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisine 10 milletvekili gönderen Manisa'da seçim hazırlıkları sürüyor. Yüksek Seçim Kurulu tarafından okullara gönderilen sandıklar ve paravanların kurulumları devam ediyor. Mevcutta AK Parti'nin 6, CHP'nin 3, MHP'nin 1 milletvekili bulunan Manisa'da 1 milyon 106 bin seçmen yarın vatandaşlık görevini yerine getirmek üzere sandık başına gidecek. 3 bin 573 sandıkta oy kullanılması sonrası 17.00 itibariyle sandıkların açılmasına başlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Tarihi Sayaç Atölyesi Konservatuvar Oluyor
İNGİLTERE HAVLU ATTI KONYA'DA KONUŞULMUYOR BİLE
Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama