Manisa'da sağanak

Demirci ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı- İlçe Jandarma Komutanlığı yanındaki istinat duvarı taşkın nedeniyle yıkıldı

MANİSA (AA) - Demirci ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, İlçe Jandarma Komutanlığı yanındaki istinat duvarı yıkıldı.

Demirci ilçesinde öğleden itibaren etkisini artıran sağanak nedeniyle sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu, Menderes Bulvarı ve Şehitler Caddesi'nde asfaltta çökmeler meydana geldi.

Sağanak nedeniyle trafik de olumsuz etkilendi. Su birikintilerinin iş yerlerine girmesini engellemek için esnaf çeşitli önlemler aldı.

Secaattin Mahallesi'nde bazı ev ve iş yerlerini su bastı, Akıncılar Mahallesi'ndeki Demirci Jandarma Komutanlığı yanındaki istinat duvarı taşkın nedeniyle yıkıldı.

Demirci Belediyesi ekipleri, yağışın şiddetinin azalmasının ardından temizlik ve su tahliyesi çalışmaları başlattı.

AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı